Ondertussen zijn er meerdere versies van Internet Explorer uitgekomen in de afgelopen twintig jaar, bijna. Zoals Internet Explorer 10 en 11, maar misschien wil je nog wel Internet Explorer 9 downloaden. We kunnen dat ons goed voorstellen, als je bijvoorbeeld een oude pc hebt die alleen nog maar Internet Explorer 9 ondersteunt en niet de nieuwere versies. Dit is namelijk aanbevolen voor gebruikers van Windows Vista. Geen probleem. Je kunt gewoon via deze website deze versie nog downloaden en installeren. En gelukkig gaat dat downloaden en installeren ook heel gemakkelijk.

Al is het nog niet zo heel lang geleden dat Internet Explorer 9 werd gelanceerd. Dit gebeurde op 14 maart 2011. Na de lancering van Internet Explorer 8 kwam al snel de lancering van Internet Explorer 9. Niet de lancering, maar in ieder geval de ontwikkeling. Het updaten van je Internet Explorer 9 kun je simpel doen door gewoon een nieuwere versie te downloaden en te installeren. Mocht je dadelijk dus al een tijdje gebruik hebben gemaakt van Internet Explorer 9, dan kun je gewoon heel gemakkelijk ook via deze website Internet Explorer 10 downloaden.

Op deze website kun je gemakkelijk klikken voor een update van Internet Explorer 9 naar een update naar Internet Explorer 10. Dat kan ook met de andere versies. Hieronder op deze website kun je er gemakkelijk op klikken, zodat je snel jouw favoriete internet browser kunt updaten. Het kan ook zijn dat je niet weet welke versie je van Internet Explorer hebt. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Dan kun je gewoon hieronder klikken, zodat je altijd de nieuwste versie van Internet Explorer in huis haalt via deze website.

Mocht je nog vragen hebben of problemen, dan kun je altijd contact met ons op nemen. Er kunnen zich problemen voordoen, zoals dat Internet Explorer niet meer werkt. Het meest voorkomende probleem is dan dat een andere internet browser als standaard browser is gaan fungeren.

Dit kun je dan weer gemakkelijk aanpassen in de instellingen, zodat je Internet Explorer en je gedownloade versie via deze website gewoon weer werkt. En mocht je nog andere vragen hebben, ook dan kun jij heel simpel en snel via het contactformulier op deze website met ons contact opnemen. Dan beantwoorden wij al jouw vragen!

Internet Explorer 9 downloaden