Zoals al aangegeven op de homepagina van deze website: elke versie van Internet Explorer groeit mee met het systeem dat is uitgegeven door Microsoft. In het geval van Internet Explorer 11 gaat het hierbij om Windows 8.1. Versie 11 is hier namelijk onderdeel van. Er zijn een hoop verbeteringen te vinden in deze nieuwe internet browser als je de verbeteringen en vooral de verschillen vergelijkt met eerdere, andere versies van Internet Explorer.

Maar wat zijn die verbeteringen dan? De ondersteuning van HTML5 en CSS3 is daar een goed voorbeeld van. De programmeertaal is aangescherpt, waardoor er nu meer mogelijk is en waardoor het nu ook sneller is. Een ander voordeeltje: tabbladen kun je nu ook synchroniseren. Dit scheelt ook weer een hoop tijd. Over drastische veranderingen gesproken. Wat dacht je van de User Agent String (UAS)? De mensen bij Microsoft hebben flink hun best gedaan om dit drastisch en vooral ook goed te veranderen.

Internet Explorer kan door deze veranderingen geen oude CSS-code meer krijgen. Dat is de link met de veranderingen. Het gaat in dit geval wel om echt oude versies en oude codes van Internet Explorer. Je moet dan denken aan versie 6 en 7 ongeveer. Zo oud, dat deze versies nu al niet meer op deze website verkrijgbaar zijn om te downloaden en te installeren. Versie 11 en 9, 10 wel nog natuurlijk. Voor de rest zijn er ook een paar dingen verdwenen in deze elfde versie alweer, zoals de compatibiliteitsmodus, die is verdwenen.

Daarvoor in de plaats zijn er wel een paar ondersteuningen bij gekomen als internet browser. Internet Explorer ondersteunt nu namelijk WebGL en SPDY. Je weet gelukkig nu al meer over Internet Explorer versie 11. Als je meer wilt weten in het algemeen over Internet Explorer, dan kun je het beste klikken op ‘Home’. Grote kans dat je het al gezien of gelezen hebt, maar op deze pagina staat alle informatie, de algemene informatie. Het is handig om op de hoogte te zijn van deze informatie.

Internet Explorer 11 opnieuw installeren
Internet Explorer 11 downloaden